Tässä olisi nyt viimeviikonlopun luomus.Syntymäpäiväkakku 10 Vuotta täyttäneelle Emilialle. Onneksi Olkoon päivänsankarille!!!! ja toivottavasti kakku oli maittava.

Tämä kakku oli hiukan erilainen, koska en tunne perhettä kenelle sen tein, joten ehkä voisi ajatella että tämä oli tilauskakku:) jota oli aivan ihanaa tehdä. kerrankin sai tehdä värikkään ja iloisen kakun ja mielestäni toteutus oli tosi kiva. Hieman jäi viivoja tuohon reunaan kun tarkoitus oli saada tasainen, mutta silti vaan jäi. Myönnän että toteutus taas jälleen kerran oli täysin eri mitä aluksi mietin, on se vaan jännä juttu kun se muttuu totaalisesti aina suunnitelmista ja sitten lopputuloa aina parempi:)

täyte taas jälleen toivottu suklaamousse ja vadelma/vanilija rahka,  ehkä seuraava kakku niin kokeilen jotain uutta:). Ja tietenkin suklaakakku. päällä koristeet sokerimassaa ja pursoitukset ovat voicremeä.

Kakun keskelle tehty pieni koroke mihin tämä sokerikuorrutteesta muovailtu hevonen sai paikkansa ( synttärisankari on siis hevosiin tykästynyt )joten idea siitä lähti. Tarkoitus oli tehdä valkoisesta marsipaanista, mutta en ajoissa olisi saanut sitä joten tein sen mitä oli saatavilla kakkukaupassa, mutta ihan kivasti onnistui ilman pahempia halkeilemia.

perhonen tehty myös sokerikuorrutteesta ja kuivatettu muotoonsa ja sitten "maalari"maalannut. Kuvassa myös tilattu perhoskynttilä mikä mielestäni sopi kuin nenä päähän tähän kakkuun ( kynttilöitä viisi kakussa ) . Tarkoitus ei ollut kynttilöiden määrä vastata synttärisankarin ikää, vaan ihan muutenvaan sopi tuohon "niitylle"

 

Niin rauhallisen näköistä:)

nurmikko tehty isolla spagettityllalla ja alla sokerikuorrute jota sitten värjäilty vihreeksi.Loppusilauksena helmiäisspray, joka mielestäni kruunasi kaiken.

Tässä kakku lähdössä kohti synttärisankaria.